Het ontstaan van Woduro

De passie om van hout iets moois te maken zat er bij Roy Duncan al vroeg in. Als kind was hij al uren met hout en beitel in de weer. Die passie groeide. Na de middelbare school koos hij voor de opleiding tot ambachtelijk meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Dat hij uit het juiste hout is gesneden bleek al snel. Zijn afstudeerproject in 2009, een dressoir met unieke details en ingebouwde tv-lift, werd genomineerd voor de innovatie/aanmoedigingsprijs en tentoongesteld op de Woonbeurs in de Amsterdam RAI. 

Vervolgens werkte Roy zes jaar bij een gerenommeerde meubelmakerij en runde drie jaar lang met een compagnon een eigen bedrijf. In 2012 besloot hij helemaal voor zichzelf te beginnen en betrok hij een bedrijfspand aan de Zanddijk 18 in ’s-Gravenzande.

meubelmaker woduro

Roy Duncan

Als klein ambachtelijk team timmert Woduro hard voor u aan de weg

Ons team bestaat uit ervaren meubelmakers. Afhankelijk van het project werken we daarnaast samen met een (binnenhuis)architect, stylist of aannemer.

Van schetsontwerp tot 3D-tekening of foto-impressie

Vooraf spreken we met u door wat voor meubel, keuken of interieur u voor ogen heeft. Op basis daarvan maken we eerst een ruwe schets. Vervolgens maken wij een 3D-tekening of foto-impressie, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw project er uiteindelijk komt uit te zien. Als u dat wilt schakelen wij voor het definitieve ontwerp een binnenhuisarchitect of stylist in. Zo zorgen wij dat uw woondroom werkelijkheid wordt.       

Ambachtelijk Meubelmaker, meubels op maat, Woduro
deuren spuiten
Ambachtelijk Meubelmaker, meubels op maat, Woduro
deurtjes laten spuiten
keukendeuren spuiten

In onze werkplaats verzorgen we het volledige productieproces in eigen beheer

Woduro heeft een eigen werkplaats, waar we het volledige productieproces in eigen beheer verzorgen. We hebben uiterst professionele machines voor houtbewerking. Daarnaast beschikken we over een eigen meubelspuiterij. Zodat u uw exclusieve ambachtelijk gemaakte meubels in elke gewenste kleur kunt laten spuiten.

Wij laten u graag de verschillende houtsoorten zien

In onze werkplaats hebben we flink wat hout op voorraad liggen. Daar kunnen we samen een keuze in maken.   

Een unieke vacuümpers waarmee we prachtige ronde vormen kunnen maken

Als een van de weinige meubelmakerijen in de regio hebben we een eigen vacuümpers. Met deze bijzondere machine kunnen wij unieke, ronde houtvormen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan gebogen houten kastdeuren, gebogen houten banken en salontafels, rondgevormde houten stoelen, tafels en TV-meubels en rondgevormde bedden.
De vacuümpers zetten wij ook in voor het fineren en lamineren van hout. Deze bewerkingen kunnen wij dus volledig in eigen beheer voor u uitvoeren en de kwaliteit daardoor optimaal bewaken. 

Meubels en interieur volledig naar wens op maat gemaakt.

Scroll naar boven